Nyheder

Fællesskab, en invitation ad gangen!

Det unikke ved Nextdoor er, at folk forbindes ved hjælp af nærhed frem for præferencer. Resultatet er en spirende social infrastruktur, som forener og forbinder mennesker, der ellers ikke ville have kendt hinanden. Dette gør, at naboer over hele verden er begyndt at anvende Nextdoor til at finde troværdig, brugbar og relevant information om deres lokalsamfund, der kan gøre en forskel i deres hverdagsliv, heriblandt opbygning af fællesskaber samt gøre nabolag mere trygge og glade. Vores nabo-til-nabo invitationer har været en vigtig brik i at sikre dette, ved at være det første vigtige skridt til at opbygge et fællesskab i nærområdet.

Hvorfor sender Nextdoor invitationer?

Da vi lancerede Nextdoor, var de første medlemmer ivrige efter at finde en måde hvorpå de kunne invitere både de naboer de kendte i forvejen, men også de naboer de ikke kendte. Derfor foreslog de at man nemt lige kunne smide en invitation i naboernes postkasser. Invitationerne blev taget så godt imod, at vi besluttede at integrere det i Nextdoor, sådan at alle vores medlemmer gratis kunne invitere deres naboer til deres Nextdoor nabolag. I dag kan du vælge at invitere dine naboer til platformen via et postkort. Vi sender disse breve med samtykke fra vores medlemmer gennem PostNord.

Vigtigheden af invitationerne

Velfungerende lokalsamfund er afhængige af at naboer, som ikke kender hinanden i forvejen mødes og sammen bygger et stærkere fællesskab i nærområdet. Forskning viser at mens mange mennesker ikke kender navnene på deres naboer, længes 62 % af danskerne alligevel efter en stærkere følelse af fællesskab, da tanken er at dette ville gøre nærområdet bedre og mere trygt. Derfor glæder vi os over at vores allerførste medlemmer allerede da, kunne se fordelene i at skabe nye forbindelser, og at de aktivt efterspurgte en bedre måde at gøre det på.

Hver uge vælger tusindvis af Nextdoor medlemmer at sende invitationer ud til deres naboer for at opbygge fællesskab i lokalsamfundet. Vi hører faktisk ofte at medlemmerne har opbrugt deres invitationer, og derfor efterspørger flere.

En invitation du kan stole på

Nextdoor er bygget på tillid. Vi kræver, at alle medlemmer bruger deres rigtige navn og en verificeret adresse. På den måde sikrer vi, at alle samtaler på platformen foregår mellem dig og dine virkelige naboer. Det skaber tillid og gensidig ansvarlighed. Nabo-til-nabo-invitationer kan alene sendes fra et allerede verificeret Nextdoor medlem, og hver enkel af disse invitationer sendes med medlemmets samtykke. Vi giver grundig information om, hvad der fremgår af invitationen, der inkluderer dit navn, gadenavn og information om dit nabolag. Vi arbejder tæt sammen med PostNord, der afleverer invitationerne til dine naboer.

Vi sætter stor pris på de henvendelser, vi modtager fra vores medlemmer. Nextdoor er stadigvæk relativt ny i Danmark, og vi har derfor brug for alt den feedback, vi kan få fra vores brugere. Vi påskønner, at du kontakter os direkte, hvis du har spørgsmål eller feedback om nabo-til-nabo invitationer. Vi bestræber os på at svare indenfor 24 timer.

Vi fangede Community Manager hos Nextdoor Erwin Tjan for at høre, hvilke spørgsmål vores medlemmer oftest stiller omkring invitationerne.

Nextdoor Community Manager Erwin Tjan

Jeg kender ikke den nabo, som har sendt mig en invitation, er postkortet virkelig fra dem?

Ja, invitationen er en nabo-til-nabo invitation. Din nabo har valgt at invitere din husstand til Nextdoor, og med medlemmets samtykke har vi sendt brevet på deres vegne, og det er leveret via PostNord. Fordi alle naboer først må verificere deres adresse før de kan blive medlem, kan du være sikker på, at de personer du interagerer med på Nextdoor rent faktisk bor i dit lokalområde.

Jeg er løbet tør for invitationer, kan jeg anmode om flere?

Hvis dine naboer tilslutter sit Nextdoor takket være din invitation, sender vi dig endnu flere invitationer, som du kan sende til naboer. Selvfølgelig kan du også stadig invitere folk via e-mail. Hvis du ønsker flere invitationer til at sende med posten, kan du kontakte Nextdoor Support Team her.

Jeg har ved en fejl klikket på knappen for at sende invitationer, hvordan kan jeg annullere dem?

Hvis du ved en fejl har markeret at du gerne vil sende invitationer, men har ombestemt dig, beder vi dig kontakte vores Support Team her.

Min nabo har modtaget en invitation fra mig, men jeg mindes ikke at have sendt den.

Hver eneste invitation som Nextdoor sender på vegne af et medlem, gøres med deres samtykke. For at du nemmere kan blive forbundet med dine naboer, og opbygge fællesskab, samarbejder vi med PostNord, for at sende gratis invitationer ud på dine vegne. Som medlem på Nextdoor, kan du vælge at sende invitationer med posten til dine naboer. Du bliver i første omgang spurgt når du opretter en profil, om du ønsker at sende invitationer til dit nabolag. Hvis naboer tilslutter sig Nextdoor takket være din invitation, sender vi dig eventuelt en e-mail med bonus invitationer. Invitationen indeholder navn og gadenavn på afsender, så dine naboer ved hvem invitationen er fra. Hvis du ønsker mere informationer, kan du kontakte vores Support Team her.

Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
Theme is edited