Nyheder

Halloween er lige blevet lettere: Nextdoor lancerer i år et Halloween-slik-kort

Inspirationen fra Halloween kommer fra USA, hvor man især har fokus på gys og gru. I Danmark er Halloween stadig en relativ ny mærkedag. Det er især børneinstitutionerne, der har taget traditionen til sig, hvor børn møder op i uhyggelige kostumer og udhuler græskar. Nogle børn og forœldre fejrer Halloween ved at gå rundt i nabolaget sidste aften i oktober og “true sig” til søde sager med den populære vending ’trick or treat’ eller på dansk ’slik eller ballade’.  

Hos Nextdoor tænker vi, at Halloween er en perfekt anledning til at lære dine naboer bedre at kende. Derfor lancerer vi i år et Halloween-slik-kort for at give dig insiderviden om de bedste gader med slik i dit nabolag. På kortet kan du markere dit hjem med et gult bolsje-ikon og dermed fortælle dine naboer, at du deler slik ud. Planlæg din rute på forhånd på nettet, eller tag Halloween-slik-kortet med på farten med vores app.

Det er let at deltage! Følg disse trin for at tilføje dit hjem til Halloween-slik-kortet:

  1. Hvis du allerede er medlem af Nextdoor, skal du blot logge ind på din konto. Hvis du endnu ikke er medlem, skal du tilmelde dig og bekræfte din adresse for at sikre, at du ikke går glip af alt det sjove: dk.nextdoor.com/treat
  2. Når du er logget ind, skal du besøge kortet over dit nabolag i øverste højre hjørne af din skærm på nettet. Hvis du bruger en mobiltelefon, skal du trykke på menuen “Mere” i nederste højre hjørne af navigationslinjen og derefter trykke på “Halloweenkort/Treat Map”. Når du ser kortet, kan du markere dit hjem med et gult bolsje-ikon, hvis du planlægger at uddele slik til Halloween.
  3. Opmuntre dine naboer og venner til også at markere deres hjem med bolsje-ikonet – så ved du nøjagtigt, hvem der uddeler lækkerier.
  4. På Halloween-aftenen kan du tage Halloween-slik-kortet med dig på din mobil, når du går rundt i dit nabolag for at finde de bedste lækkerier.

Vi ønsker alle vores naboer en sjov og festlig Halloween!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
Theme is edited