Tips

Tips til at holde dit nabolag sundt

Tips til at holde dit nabolag sundt

Vi overvåger løbende, hvordan coronavirus påvirker lokalsamfund rundt om i verden, og vi sørger for at forhindre spredning af fejlagtige oplysninger på vores platform. (Link: Sådan håndteres misinformation på Nextdoor)

I tider som disse søger vi naboer i nabolaget, som vi kan stole på. Mange naboer henvender sig til Nextdoor for at hjælpe og dele relevant information med hinanden.

Her har vi samlet 3 tips til, hvordan du kan bidrage til at holde dit nabolag sundt og raskt:

1. Hold dig informeret: Besøg Sundhedsstyrelsens hjemmeside regelmæssigt for at være sikker på, at du har den nyeste information.

2. Lær dine naboer at kende: Lige nu undgår folk fysisk kontakt for at minimere smittespredning. Rundt om i verden ser vi, hvordan Nextdoors digitale format gør det muligt at holde sig opdateret om, hvordan alle i nærområdet – især ældre og personer med kronisk sygdom – har det. På Nextdoor kan du tilbyde din hjælp til dem, der har brug for den.

3. Start en positiv samtale: I disse dage har vi brug for at holde hovedet koldt og undgå at sprede frygt. Hvordan kan du bedst kommunikere med dine naboer? Du kan for eksempel dele positive historier, der letter stemningen og spreder godt humør i dit nabolag. 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
Theme is edited