Product

Hvordan Nextdoor hjælper naboer med at modtage korrekt information

Hvordan Nextdoor hjælper naboer med at modtage korrekt information

Bekymringen om coronavirus stiger lige nu, og derfor er din, og alle vores naboers sikkerhed vores umiddelbare topprioritet. For at sikre os at den information du finder på Nextdoor er aktuel samt korrekt, har vi implementeret flere vigtige opdateringer:

COVID-19 Information Påmindelse: Når du opretter et opslag, der handler om COVID-19, vil en pop-up besked opfordre dig til at tjekke at den information du deler stemmer overens med gældende informationer og råd fra myndighederne – for eksempel Sundhedsstyrelsen og WHO.

COVID-19 Søgeresultater: Når du søger efter coronavirus (eller relaterede ord) på Nextdoor, vil du modtage en pop-up besked, der henviser direkte til informationer fra sundhedsmyndighederne.

Rapportering af vildledende informationer: Hvis du mener at have modtaget eller set vildledende informationer omkring coronavirus, beder vi dig følge disse trin for at rapportere det, sådan at vores team kan se nærmere på problemet, og fjerne eventuelt vilseledande informationer.

Vi er fortsat inspirerede af hvordan naboer over hele verden hver dag hjælper hinanden. Hvis du er sund og rask, kan du række en digital hånd ud, og hjælpe så godt du kan. Mere end nogensinde før, bliver det nu tydeligt at vi alle har brug for den styrke vores lokalsamfund, og naboer som dig kan give.

Tilmeld dig på dk.nextdoor.com og deltag i samtalerne i nabolaget

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
Theme is edited