Product Uncategorized

Nextdoor lancerer hjælpekort for at bringe naboer tættere sammen – hver for sig!

Nextdoor hjælpekort Danmark

Hos Nextdoor er vi overvældet over den venlighed og hjælpsomhed, naboer over hele Danmark viser hinanden lige nu. Vi ser naboer lave mad til hinanden, hjælpe med dagligvareindkøb eller gå tur med hunden. Gode naboer sørger for at holde humøret højt i nabolaget, og hjælper hinanden når der er behov.

Da vi søsatte initiativet ”Hjælp din nabo”, havde vi langt fra forventet den gejst og vilje til at hjælpe, som vi oplever på Nextdoor i disse uger. Kampagnen har været med til, at naboer nu har otte gange så mange samtaler med hinanden på platformen.

Og vi kan sagtens hjælpe hinanden endnu mere! Med vores nye Hjælpekort kan du nemt markere dig som hjælper eller vise, at du har brug for hjælp. Link: https://dk.nextdoor.com/help_map/?is=helpmap

Hjælpekortet giver dig hurtigt et overblik over dit nabolag og som Nextdoor-medlem skal du blot tilføje dit hjem til kortet og skrive, hvad du kan hjælpe med. Alt støtte er kærkomment! Måske du kan hjælpe en ældre eller udsat nabo med at handle ind eller hente medicin på apoteket.

Nextdoor medlemmer der har brug for hjælp, kan besøge Hjælpekortet over deres nabolag og nærliggende nabolag og finde naboer, der tilbyder deres hjælp.  

Nextdoors mission er at bringe naboer tættere sammen. Det ser vi et ekstra stort behov for i disse uger. Derfor lancerer vi Hjælpekortet – inspireret af netop DIG. Vi gør det nemmere for dig at hjælpe dine naboer med både stort og småt. Lad os gøre hvad vi kan for hinanden.

Tusind tak for hjælpen!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
Theme is edited