Announcements Company Meet the Team Nyheder

Heidi Andersen bliver topchef hos Nextdoor

Det er utrolig spændende, at danskeren Heidi Andersen bliver ny topchef i Nextdoor, hvor hun skal lede Nextdoors globale salgsteam og arbejdet med Nextdoors omsætning.    

Heidi kommer fra LinkedIn, hvor hun har arbejdet som Vice President for Global Sales. I takt med at Nextdoor bygger en større og mere holdbar virksomhedsmodel, har vi brug for en topchef der ved, hvordan man definerer og driver en global strategi og samtidig skaber et stærkt globalt team. Det er præcis, hvad Heidi har gjort. Hun har bygget en global online salgsorganisation under LinkedIns afdeling ‘Marketing Solutions’ startende i Nordamerika efterfulgt af Europa og Asien. Hun grundlagde afdelingen for 9 år siden og herefter er den vokset til en indtægt på over 1 billion US dollars. Heidi sætter altid kundens oplevelse og succes først. Før LinkedIn var hun ansat hos Googles AdWords salgsafdeling, hvor hun hjalp med at opbygge Googles Display Ads Business.  

Hendes passion for at demokratisere adgang til muligheder for både mennesker og virksomheder gør hende til et oplagt match for Nextdoor. Hun forstår vores særlige evne til at give nationale brands en lokal stemme og adgang til deres bedste kunder – deres naboer. Heidi er meget optaget af fællesskab, lighed på arbejdspladsen og i at skabe en arbejdskultur, hvor der også er plads til familieliv.     

Et stort velkommen til nabolaget!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
Theme is edited