Announcements Nyheder

Deltag i Nextdoors naboløfte – sammen skaber vi stærke nabolag

naboløfte

Det er vores mål og ansvar at skabe en platform, hvor alle naboer føler sig hjemme. 

Vi understreger derfor igen: racisme og hadefuld tale hører ikke hjemme på Nextdoor, og vi er fast besluttede på at arbejde for, at Nextdoor forbliver et sted uden racisme. For at nå vores mål, har vi brug for din deltagelse.   

Fra i dag beder vi alle vores medlemmer om at aflægge Nextdoors Naboløfte. Løftet er en miniversion af nabolaget retningslinjer, som alle medlemmer ser, når de logger ind på Nextdoor.

Vi ønsker, at Nextdoor forbliver et sted, hvor naboer respekterer hinanden. Derfor beder vi alle medlemmer om at acceptere Naboløftet, før de kan deltage i deres nabolag på Nextdoor. Samtidig opfordrer vi alle naboer til at (gen)læse vores Retningslinjer for nabolaget, som vi netop har opdateret for at skabe klarhed. 

På Nextdoor møder du en blandet gruppe af mennesker, der alle har deres nabolag tilfælles. Lad os sammen skabe et stærkt ét. 

Det tager tid at skabe positive og vedvarende ændringer. Vi forpligter os på løbende at dele erfaringer og resultater af vores arbejde her på bloggen. Vi håber, du vil læse med.     

Tak, fordi du deltager i dit nabolag og i at skabe et Nextdoor, hvor alle naboer føler sig hjemme.  

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
Theme is edited