Announcements Company Nyheder Product

Nextdoor får et helt nyt look – En invitation til at tage første skridt!

Nextdoor new logo animated Danmark

Hvis der er noget vi har lært hos Nextdoor så er det, at nabolag bygger på store og små handlinger: Caféejeren der hilser på dig hver morgen. En fremmed som hjælper dig med barnevognen. Naboen der vinker til dig fra dens anden side af gaden.

Vi ser styrken i nabolaget, når vi tjekker ind i det – Især i disse tider. Dette år har været uforudsigeligt, men naboer har støtte hinanden i0-[ stort og småt. Vi er overvældet over alt den hjælpsomhed og venlighed, vi ser blandt naboer.

Vores nye logo er inspireret af jer –  vores naboer. Det starter med et vink – en universel gestus til at skabe kontakt. Et vink leder til et andet og vores Nextdoor vink er et et varmt velkommen til alle. Det er også en påmindelse om de uendelige muligheder der kan opstå, når vi tager kontakt med dem, der bor lige ved siden af. 

Vores brand tager udgangspunkt i at små handlinger kan vokse til noget meget større.

Fra at bytte potteplanter til at dele viden, fra at starte interessegrupper til at starte samtaler. Dine initiativer samler nabolaget. Det nye Nextdoor logo en en invitation til at tage det første skridt. Den lyse forårsgrønne farve udtrykker et varmt velkommen. Bogstaverne i ordet er formet som byggesten i et nabolag. Disse byggesten samles for at fortælle en større historie – præcis som naboer og deres små handlinger, der leder til større forandringer i deres område.

Nextdoor bringer naboer sammen – og alt hvad der er tæt på: Lokale virksomheder, tjenester, nyheder, anbefalinger og ting til salg fra folk i dit område. Det er her nabolaget sker – og naboskab bygges.

Vi glæder os til at høre mere om, hvordan nabolag vokser. Tak for dit engagement og for at gøre en forskel for dit område.  

Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
Theme is edited