Nyheder Product

Ny funktion ‘Alle’ for opslag på Nextdoor

Nye funktioner hjælper dig med at holde samtalen i gang med flere af dine naboer 

Vi ved, at du holder af dit nabolag – og du kan også være interesseret i nabolag, der ligger længere væk, men som stadig er relevante for dig: en stor begivenhed i en anden del af byen eller genåbning af en restaurant i dit gamle nabolag. Du kan nu dele og se relevante opslag fra personer udenfor dit nærmeste nabolag. 

Vi udruller en ny målgruppemulighed kaldet for Alle. Opslag, der er markeret med Alle kan nu deles med personer uanset om de bor i eller udenfor dit nabolag. Når du vælger Alle, kan du eller et andet medlem af Nextdoor dele opslaget med venner og familie på og uden for Nextdoor eller på andre sociale platforme. Derudover, er opslaget relevant, kan vi dele det med flere nabolag udenfor dit nærliggende nabolag.

Nogle opslag på Nextdoor vil kun være relevante for de nærmeste naboer: en mistet pung eller ødelagt lygtepæle Men måske ønsker du så bred deling som muligt for andre opslag, fx planlægning af et velgørenhedsevent eller gode råd til en dygtig håndværker. Dit opslag kan nu deles med et større publikum.

Du bestemmer altid selv din målgruppe, når du deler. Du kan vælge: Alle, så din opslag kan deles med alle på eller uden for Nextdoor, Nærliggende nabolag, som er nabolag i nærheden af dig, eller Dit nabolag, som kun er dit nabolag.

Vi er spændte på at se, hvad vores nye funktion Alle vil betyde for dig og dine naboer.

Tjek ind i dit nabolag

Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
Theme is edited