Nyheder

Tak fordi du hjalp os med at nå vores næste milepæl

Nextdoor new logo animated Danmark

Kære naboer,

Da vi startede Nextdoor, stod det klart, at vi på trods af teknologiens evne til at forene mennesker og samfund over hele verden faktisk blev mere splittede, især i den virkelige verden. Det gav inspiration til ideen: Hvad nu hvis vi kunne bruge teknologien til at skabe reelle forbindelser? Hvad hvis Nextdoor kunne blive et sted, hvor naboer naturligt mødes for i fællesskab at gøre deres lokalområder bedre? I dag har Nextdoor forbundet millioner af mennesker med det oprindelige sociale netværk – deres nabolag.

Nextdoor holder dig opdateret om de nabolag, der betyder noget for dig. Naboer i mere end 275.000 nabolag rundt om verdenen henvender sig hver dag til Nextdoor for at modtage pålidelige oplysninger, give og få hjælp samt oprette forbindelser i den virkelige verden til andre i nærheden – naboer, lokale virksomheder og offentlige myndigheder.

Vores nabolag er ikke kun et sted, hvor vi bor. De er en vigtig del af, hvem vi er, og hvordan vi opretter forbindelse til dem omkring os. Hvad der forbinder os alle på Nextdoor er vores mål — at skabe en venligere verden, hvor alle bor i et nabolag der støtter dem.

Det er med glæde at jeg i dag kan annoncere en vigtig milepæl for Nextdoor. Vi har taget et skridt mod at blive et offentligt selskab. Denne proces vil sætte os i stand til at nå vores mål og fremskynde vores planer om at hjælpe jer med at opbygge stærkere, mere levende og modstandsdygtige nabolag. Læs teksten på engelsk her. Vi er også stolte af at kunne annoncere lanceringen af Nextdoor Kind Foundation, som er dedikeret til at yde tilskud på lokalt plan med henblik på at hjælpe naboer med at styrke deres nabolag. 

Tak for din hjælp. Uden dig ville vi ikke have været i stand til at nå denne milepæl. Tak fordi du har delt historier, startet vigtige samtaler i dit fællesskab, oprettet kontakt med dem omkring dig og har vist os, hvad det betyder at være en nabo.

— Sarah Friar, Nextdoor CEO

Forward-Looking Statements

This communication contains certain forward-looking statements within the meaning of the federal securities laws with respect to the proposed transaction between Nextdoor, Inc. (“Nextdoor”) and Khosla Ventures Acquisition Co. II (“KVSB”). These forward-looking statements generally are identified by the words “believe,” “project,” “expect,” “anticipate,” “estimate,” “intend,” “strategy,” “future,” “opportunity,” “plan,” “may,” “should,” “will,” “would,” “will be,” “will continue,” “will likely result,” and similar expressions. Forward-looking statements are predictions, projections and other statements about future events that are based on current expectations and assumptions and, as a result, are subject to risks and uncertainties. Many factors could cause actual future events to differ materially from the forward-looking statements in this communication. You should carefully consider the risks and uncertainties described in the “Risk Factors” section of KVSB’s Annual Reports on Form 10-K, Quarterly Reports on Form 10-Q, the registration statement on Form S-4, and other documents filed by KVSB from time to time with the SEC. These filings identify and address other important risks and uncertainties that could cause actual events and results to differ materially from those contained in the forward-looking statements. Forward-looking statements speak only as of the date they are made. Readers are cautioned not to put undue reliance on forward-looking statements, and Nextdoor and KVSB assume no obligation and do not intend to update or revise these forward-looking statements, whether as a result of new information, future events, or otherwise. Neither Nextdoor nor KVSB gives any assurance that either Nextdoor or KVSB will achieve its expectations.

Additional Information and Where to Find It / Non-Solicitation

In connection with the proposed transaction, KVSB intends to file a proxy statement with the U.S. Securities and Exchange Commission (“SEC”). The proxy statement will be sent to the stockholders of KVSB. KVSB and Nextdoor also will file other documents regarding the proposed transaction with the SEC. Before making any voting decision, investors and security holders of KVSB are urged to read the proxy statement and all other relevant documents filed or that will be filed with the SEC in connection with the proposed transaction as they become available because they will contain important information about the proposed transaction. Investors and security holders will be able to obtain free copies of the proxy statement and all other relevant documents filed or that will be filed with the SEC by KVSB and Nextdoor through the website maintained by the SEC at www.sec.gov.

Participants in Solicitation

KVSB and Nextdoor and their respective directors and executive officers may be deemed to be participants in the solicitation of proxies from KVSB’s stockholders in connection with the proposed transaction. Information about KVSB’s directors and executive officers and their ownership of KVSB’s securities is set forth in KVSB’s filings with the SEC. To the extent that holdings of KVSB’s securities have changed since the amounts printed in KVSB’s Registration Statement on Form S-1, such changes have been or will be reflected on Statements of Change in Ownership on Form 4 filed with the SEC. A list of the names of such directors and executive officers and information regarding their interests in the business combination will be contained in the proxy statement/prospectus when available. You may obtain free copies of these documents as described in the preceding paragraph. 

No Offer or Solicitation

These communications do not constitute an offer to sell or the solicitation of an offer to buy any securities, or a solicitation of any vote or approval, nor shall there be any sale of securities in any jurisdiction in which such offer, solicitation or sale would be unlawful prior to registration or qualification under the securities laws of any such jurisdiction. No offering of securities shall be made except by means of a prospectus meeting the requirements of Section 10 of the Securities Act, or an exemption therefrom.

Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
Theme is edited