Nyheder

“Hej nabo” – et initiativ til at fremme bedre naboskab

Hej nabo,

Når du deltager i “Hej nabo” slutter du dig til et initiativ af ​​naboer som alle tror på, at en lille indsats kan skabe et stærkt fællesskab!

Julen er magisk, men for mange er dette en periode, hvor de føler sig ensomme – særligt for dem, der ikke har nogen at fejre højtiden med.

En simpel gestus, såsom at sige hej til din nabo eller drikke en kop kaffe sammen, kan gøre en stor forskel.

Små venlige initiativer er med til at skabe en følelse af fællesskab i nabolaget og give alle naboer mere mod på at bede om hjælp, når de har brug for det.

Med kampagnen “Hej nabo” ønsker vi at give dig de værktøjer du har brug for, for at skabe meningsfulde relationer og større samhørighed i dit nabolag. Når naboerne samles, sker der store ting!

Okay, så hvordan kommer du i gang?

1. Del meddelelsen “Hej nabo” på Nextdoor. Det er nemt, og det er den bedste måde at vise dine naboer, at du er der.

Det kan være en invitation til at drikke en kop kaffe sammen, gå en tur, eller bare sludre. Du kan også arrangere noget socialt, fx en brætspilsaften eller en eftermiddag med juleklip.  

2. Lad os komme i gang! Denne flyer giver dig tips & tricks 🙂

Del den i dit nabolag. 

Sidst men ikke mindst kan du også sprede nabokærlighed ved at dele linket “Hej nabo” med dine venner og familie på sociale medier. Så kan de også deltage i initiativet selvom de endnu ikke er medlemmer af Nextdoor.

Hos Nextdoor støtter vi dine initiativer på lokalt niveau, fordi vi er overbeviste om, at enhver venlig gestus i dit nabolag påvirker hele samfundet positivt.

Vil du bidrage ved at dele din nabohistorie med os? Eller har du spørgsmål om dette initiativ? Kontakt os endelig, vi vil meget gerne tale med dig om de emner, der optager dig og dine naboer.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
Theme is edited